top of page

Vrij om je grenzen aan te geven

Een gratis interactieve online sessie vol inspiratie om je grenzen  aan te durven geven en zo meer ruimte te creëren voor wat er echt toe doet. 

Klaartje-20200901_1297bw.JPG

Zeg je vaker 'ja' dan je lief is? Ervaar je meer 'moeten' dan 'mogen' in je dagdagelijkse leven? Stel je hoge eisen aan jezelf en heb je tegelijkertijd het gevoel dat het nooit genoeg is? Zijn je to do lijstjes te lang naar je zin?

Hoe zou het zijn om rustig 'nee' te kunnen zeggen? Om stil te staan bij wat je eigenlijk nodig hebt en een weloverwogen grens aan te geven? Om jezelf toestemming te geven te luisteren naar de signalen van je lichaam, om op tijd je grenzen te voelen en deze uit te spreken?

Je bent van harte welkom op de online sessie op donderdag 4 februari om 19u45.

In deze gratis sessie sta je stil bij wat er echt toe doet in je leven en ervaar je hoe je daar met duidelijke grenzen meer ruimte voor kan creëren.

Voor veel mensen is de term 'grenzen' op zich al heel beladen. Voor mij zijn grenzen juist een manier om een helder kader te creëren voor fijne ontmoetingen en samenwerking. Grenzen kunnen zacht en toch heel helder zijn. Ze zijn een voorwaarde tot oprechte verbinding en geven je ruimte om jezelf te zijn met je volle potentieel.

 

Iets voor jou?

  • Actie: je krijgt concrete oefeningen die je meteen uitvoert.

  • Interactie: vragen? Zin om te delen? Shoot! Meer zin om stil te volgen? Ook prima!

  • Inspiratie: je krijgt een ander perspectief op grenzen en kan nadien meteen aan de slag met je nieuwe intenties.

  • Connectie: je ervaart dat je niet de enige bent met deze struggles

  • max. 1,5 uur 

  • Deze online sessie is meteen ook een intro tot een langer traject rond grenzen geven dat 24 februari start. Je kan mijn aanpak ervaren en ik vertel op het einde meer over het traject.

Schrijf je hier in 

bottom of page