top of page

 

 

 

Hallo, ik ben Klaartje, bezieler van m'n coachingspraktijk Touch Ground. Als coach creëer ik graag een veilige plek voor mensen die meer innerlijke rust en mentale veerkracht willen. Mijn drive bij het coachen is mensen terug contact te zien maken met hun kwaliteiten, met hun volle potentieel. Ik geloof niet in een good-news-show: pijn en verdriet kun je niet uit het leven bannen -integendeel- maar je kan er wel mee leren omgaan. De blutsen en de builen in de ogen kijken, kwetsbaar durven zijn. Dat geeft ruimte om vrijere keuzes te maken en ik geniet ervan die rust en ruimte te zien ontstaan in de coachings. 

 

Ik werk graag van buiten naar binnen en van binnen naar buiten: ik geloof dat zowel heel concrete tools als diepgaande interventies bijdragen tot persoonlijke groei. Zo ervaar ik het ook zelf: één doelbewust gekozen, eenvoudige verandering in je leven kan een serieuze impact hebben. Evenveel als een sessie waarin je een innerlijke shift voelt. Beide leiden tot connectie met je vitaliteit, zodat je je weer levendig voelt. ALIVE!

 

Mijn eigen pad is zeker niet rechtlijnig. Ten volle mezelf mogen zijn, voor mijn verlangen gaan, da’s niet altijd zelfsprekend geweest. Dankzij mooie ontmoetingen, krachtige begeleiding en opleidingen ben ik enorm mogen groeien. Dat kunnen doorgeven, it’s an honour.

 

Benieuwd naar de opleidingen die ik volgde? Meer info vind je hier op LinkedIn.

Klaartje-20200901_1079'bw_edited.jpg
bottom of page