top of page

 

 

 

Hallo, ik ben Klaartje (*1971), sinds 2016 bezieler van coachingspraktijk Touch Ground. Als coach creëer ik graag een veilige plek voor mensen die meer innerlijke rust en mentale veerkracht willen. Mijn drive bij het coachen is mensen terug contact te zien maken met hun kwaliteiten, met hun volle potentieel. Ik durf diep te duiken in een coachingstraject: de blutsen en de builen in de ogen kijken, kwetsbaar durven zijn, dat geeft ruimte om vrijere keuzes te maken en ik geniet ervan die rust en ruimte te zien ontstaan in de coachings. 

 

Ik werk graag van buiten naar binnen en van binnen naar buiten: ik geloof dat zowel heel concrete tools als diepgaande interventies bijdragen tot persoonlijke groei. Zo ervaar ik het ook zelf: één doelbewust gekozen, eenvoudige verandering in je leven kan een serieuze impact hebben. Evenveel als een sessie waarin je een innerlijke shift voelt. Beide leiden tot connectie met je vitaliteit, zodat je je weer levendig voelt. ALIVE!

 

Mijn eigen pad is zeker niet rechtlijnig. Ik volgde eerst taal- en letterkunde aan de KU Leuven en volgde een opleiding regie en dramadocent aan de Toneelacademie van Maastricht. Ik werkte in de culturele sector en werk nog steeds deeltijds als leerlingbegeleider. Mijn liefde voor taal en groeiprocessen leidde me naar het coachen. Ten volle mezelf mogen zijn, voor mijn verlangen gaan, da’s niet altijd vanzelfsprekend geweest. Dankzij mooie ontmoetingen, krachtige begeleiding en opleidingen ben ik enorm mogen groeien. Dat kunnen doorgeven, aan intussen tientallen mensen in loopbaanbegeleiding en andere coachingtrajecten, it’s an honour. 

 

Benieuwd naar de opleidingen die ik volgde? Ik volgde onder andere:

  • Equilibre coaching bij Terra Natura (2015-2016)

  • Systemisch coachen bij UNLP Amsterdam/ Flora Verelst en Bruno Biliiet (2016)

  • Voice Dialogue facilitator bij het Voice Dialogue instituut Tienen (2019 - heden)

  • Stress- en burn-outcoaching bij HRD Academy (2018)

  • Neuro - emotionele integratie bij Flora Verelst en Bruno Billiet (2020)

  • EFT bij Flora Verelst en Bruno Billiet (2021)

  • Mentale intgratie bij Bruno Billiet (2023)

  • Hartcoherentietraining bij Louis Van Nieuland (2022)

Ik ben lid van de VESB (Vereniging van erkende stress- en burn-outcoaches.

Klaartje-20200901_1079'bw_edited.jpg
bottom of page