top of page
Klaartje-20200901_1205bw_edited.jpg

Lifecoaching

Ik begeleid je graag op je eigen pad naar meer innerlijke rust en veerkracht. Ieders pad loopt anders, dus werk ik vanuit jouw eigenheid en stem het traject daar volledig op af. 

De aanleiding van een sessie of traject hoeft geen 'groot probleem' te zijn. Soms is het een onbestemd gevoel, een vraag, een woord dat door je hoofd zindert, een knoop die je niet doorgehakt krijgt. Je wilt iets veranderen in je leven. Of je vraagt je af hoe je je energie efficiënter kan inzetten. Of je hebt de laatste tijd een pak heftige emoties ervaren en verlangt naar vaste grond onder je voeten.

Ik ondersteun je bij het vinden van je innerlijke kracht en dat op meerdere vlakken: beweging brengen in iets waarmee je vast zit, omgaan met de perfectionist of pleaser in je, assertiviteit, leiderschap, samenwerking, omgaan met lastige emoties, moeilijke keuzes en dilemma's, tijdsmanagement en organisatie, omgaan met hoogsensitiviteit, nieuwe projecten en dromen…
Het resultaat van de coaching is vaak dat je mogelijkheden en perspectieven ziet die je nu nog niet ziet. Inzichten en mogelijkheden die bij jou passen.
Rust in het hoofd. Meer energie. Meer durf. Meer zelfvertrouwen.

Voor wie?
In een quick fix geloof ik niet: ik richt me tot wie bereid is de confrontatie met zichzelf aan te gaan; al pratend, zwijgend, bewegend, spelend, vertragend. De confrontatie kan best pittig zijn en vraagt commitment van jou om te kunnen groeien. Het gaat hier niet om wat er aan jou zou moeten veranderen maar juist om de acceptatie van alles wat er al is: je verlangens, je emoties, je talenten, je beschermlagen, je blokkades. Ik creëer een veilige setting waarin je naar de onderliggende lagen durft te gaan, ik kijk met je mee en van daaruit ontstaat er weer meer bewegingsruimte en keuzevrijheid.

Je kan kiezen voor één sessie of een langer traject induiken. Om wezenlijke verandering te voelen heb je meestal vier tot zes sessies nodig, afhankelijk van je vraag. Stuur me gerust een mail voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. Dan bekijken we samen welke weg best bij jou past.

 
Locatie: Dahliastraat 27 in Hove
Prijs: 60 euro per uur voor particulieren

 

bottom of page