top of page

PROEVEN VAN PAARDENWIJSHEID

lifecoaching met paarden

via een traject op maat

of individuele sessie

Paarden zijn razendsnel qua inzicht in de mens die voor hen staat. Als kuddedier zijn ze voortdurend gericht op samenwerking: kan dit wezen bij onze kudde, is dat veilig? Dat is in essentie hoe paarden naar ons kijken en het antwoord is meestal ook duidelijk. Eén workshop of individuele sessie kan je wezenlijke inzichten geven, ontstaan vanuit de oeroude wijsheid die paarden al 650000 jaar laat overleven.

Coaching met paarden ondersteunt je bij het vinden van je innerlijke kracht en dat op meerdere vlakken: beweging brengen in iets waarmee je vast zit, heldere communicatie, assertiviteit, leiderschap, samenwerking, omgaan met lastige emoties, moeilijke keuzes, tijdsmanagement, omgaan met hoogsensitiviteit, nieuwe projecten en dromen…
 
De aanleiding van een sessie of traject hoeft geen 'groot probleem' te zijn. Soms is het een onbestemd gevoel, een vraag, een woord dat door je hoofd zindert, een knoop die je niet doorgehakt krijgt. Je wilt iets veranderen, bijv. aan de drukte in je leven of aan je samenwerking op het werk. Of je vraagt je af hoe je je energie efficiënter kan inzetten. Of je bent nieuwsgierig naar wat contact met paarden voor jou kan betekenen. Of je wil gewoon eens kennis maken met Klaartje en de kudde, eens uitproberen hoe een coaching met paarden verloopt. We bekijken samen welke vorm van interactie met de paarden past bij je vraag en nadien bespreken we ook wat je van de sessie kan meenemen, het leven in.
 
Het resultaat van de coaching is vaak dat je mogelijkheden en perspectieven ziet die je nu nog niet ziet. Inzichten en mogelijkheden die bij jou passen. Rust in het hoofd. Meer energie. Meer durf.
Meer zelfvertrouwen. Of misschien draait het voor jou vooral rond het genieten van het samen zijn met een paard.

Je kan kiezen voor één sessie of een langer traject induiken. Om wezenlijke verandering te voelen heb je meestal vier tot zes sessies nodig, afhankelijk van je vraag. Stuur me gerust een mail voor een vrijblijvende telefonische kennismaking. Dan bekijken we samen welke weg best bij jou past.

 
 
Meer praktische info (route, schoeisel, kledij) ontvang je bij inschrijving
 
Locatie: Koningshooikt of Boortmeerbeek
Prijs: 95 euro per sessie, een sessie duurt ongeveer 1,5 uur

bottom of page