top of page
Klaartje-20200901_1279bw.JPG
Loopbaancoaching

In je kracht op de werkvloer

Loopbaancoaching… iets voor jou?
Loopbaanbegeleiding is niet enkel interessant als je van job wil veranderen. Elk thema dat je parten speelt op de werkvloer kan aan bod komen in een loopbaantraject: 
  • Je wil graag je huidige job behouden maar werken aan je relaties op het werk, bijvoorbeeld aan het aangeven van je grenzen.

  • Je wil meer jezelf volgen bij je loopbaankeuze en minder beïnvloedbaar zijn door je omgeving.

  • Je voelt je vaak gestresseerd, futloos of overspannen door je werk en wil bewuster omgaan met je energie.

  • Je vraagt je af welke job bij je past: welke talenten zijn jou zo eigen dat je ze moeiteloos kan inzetten? Welke jobomgeving zit jou als gegoten? Wat heb je nodig om jezelf te kunnen zijn op de werkvloer? 

  • Je voelt je onzeker bij het solliciteren.

  •  Je wil verkennen of een job als zelfstandige iets voor jou zou zijn.

  • Je wil je voorbereiden op je terugkeer naar de werkvloer in de laatste fase van burn-out.

  • Je hebt een innerlijke strenge stem die vaak oordeelt over alles wat je doet of niet doet, of continu oordeelt over wat anderen doen.

 Ik geloof niet in een standaardtraject. Samen stippelen we een traject op maat uit, helemaal afgestemd op wie jij bent en op jouw vraag. Flexibiliteit en diepgang kenmerken mijn aanpak. Zo krijg je vaste grond onder je voeten bij lastige loopbaanmomenten.

Door de jaren heen heb ik een ruim arsenaal aan methodieken verzameld die ik organisch inzet zoals het jouw traject best past. Tussendoor krijg je soms huiswerk mee om je proces in beweging te houden tussen de sessies door.

 

Tot mijn methodieken behoort ook het coachen met paarden. Wanneer het jouw proces dient, kunnen we één of meerdere sessies van de loopbaancoaching bij de paarden doen. Dat bespreken we steeds vooraf. Thema's die zich daar goed toe lenen zijn bijvoorbeeld grenzen aangeven en relaties op de werkvloer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coaching met paarden is één van mijn vele manieren om beweging te brengen in je proces. Je bent evenzeer welkom als je zonder paarden wilt werken.

Klaartje_4979''_edited.jpg

 

Hoe werkt het?

In samenwerking met loopbaancentrum PassieSchool* begeleid ik je in intensieve 1 op 1 sessies. Afhankelijk van wat jij nodig hebt, wordt er een traject op maat gemaakt. Elke sessie bestaat uit een gesprek en inspirerende oefeningen. Als je daar tijd voor hebt, krijg je ook opdrachten mee die je thuis kan doen. Je kan zelf bepalen hoeveel tijd je tussen de sessies in wilt laten.

 

Stuur gerust een mailtje als je interesse hebt. Ik nodig je dan uit voor een kort telefonisch intake-gesprek. Je krijgt meer info en in dit gesprek kunnen we afstemmen wat jouw noden zijn en wat ik voor je kan betekenen. Als jij er dan echt voor wil gaan, maken we een concrete afspraak. Indien nodig verwijs ik je graag door naar een geschikte coach uit mijn professioneel netwerk.

 

*PassieSchool is een erkend loopbaancentrum. Dit betekent dat je met loopbaancheques* kan betalen. Je betaalt dan slechts 80 euro voor 7 u individuele begeleiding. 

 

 

*Loopbaancheques bestel je bij VDAB via vdab.be of door het nummer 0800/30700 te bellen. 

Passieschool.png
image.jpg
 Touch Ground coaching

'Ik heb door de coaching verschillende inzichten in mezelf gekregen, inzicht in wat voor mij rust geeft en waarom ik vaak onzeker ben. Klaartje speelde goed in op mijn noden, ze voelde me goed aan, zonder enige vorm van opdringerigheid.'

Getuigenis van leerkracht en ondernemer, na loopbaantraject

bottom of page